Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
  Yazıcı görüntüsü

Re: SEYYİD H.TALİP BABA
Yazar Mesaj
Yeni iletiTarih: Pts Tem 26, 2010 11:27 am 

Elif demirci hanımefendi!!!!!
Öncelikle, bir hanım olarak yazınızdaki öfkeyi,ayrıştırıcı hisleri,insanları haksız yere itham eden sert ifadeleri size yakıştıramadım,hele Rufai seyyitlerine gönül vermiş bir bey'in (İbrahim ÇIFTLER Hocanın) gönlünden geçen ifadeleri (ki Hocayı tanımadan,ilmini ,ihlasını bilmeden ) sizin tartıp değerlendirmeniz de başka bir vahamettir.Aslında Rufai Baba çok güzel bir cevap yazmış, bizim birşey yazmamıza da gerek kalmamıştı ancak şu ufak bilgiyi yazmadan kendimi alamıycam.
Seyyid Haci Talip babanın çocuklarından talep edilmesine rağmen bilgi alınamadığı halde Yeğeni Rufai Baba naçizane birşeyler yazmış.Size,bize düşen;kendilerine en içten teşekkür etmek,eklemek istediğiniz birşey varsa onu eklemek..............şimdi size düşen,nefsani duygularınıza kapılıp yazdığınız o yazıyı kaldırıp,öncelkle bir özür yazıp,sonra da birşeyler biliyorsanız burada insanlarla paylaşın.İyi niyet herşeyin başında gelir.Allaha emanet olun.sürç-i lisan ettimse affola.............

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Yeni iletiTarih: Çar Tem 28, 2010 11:16 pm 

gülşen-shmb ve rufai bey ilk önce doğru söylyeni dokuz köyden kovarlar bunu biliyoruz ben ilk önce rufai beye cevap yazmak istiyorum silinecegini yazdım cünkü siz hosunuza giden yazılara eyvallah gitmeyenlere kalk git diyenlerdensiniz her yerde görüşürüz buda sorun değil toprak okadar mütevazidirki allah c.c topragı övmüştür her türlü günahı işleyen insanı bile kabul eder aynaya baktıgımda gördügümüde söyliyeyim günahkar ve allaha sıgınan pirlerin kapısına acaba zerre kadar hizmetimiz olurmu onlar bize duacı olurmu die gözlerini acan nacizane birini görüyorum bizde günahkarız elbette kim değilki ama affına sıgındıgımız yaratanımız var. mürşidi kamil yalan söylemez elbette ama kendini mürşidi kamil zanneden söyler...ilk önce bunlara cevabımı verdim simdi gülşen hanım ibrahim beyi tanıyoruz merak etmeyiniz ama tutarsız söylemler ihlasa zarar değilmidir ? delilsiz sözün kıymeti nedir ? birde sözlerinize dikkat ediniz seyyit hacı talip baba efendinin evlatları acaba nie bilgi vermedi ? bunu bir araştırın okadar mütevazi insanlar olan evlatları acaba nie bilgi vermedi yegeni rufai bey amcasından neden bu kadar bi haber ? sahsen şurdan yoldan gecen birini cagırsanız amcasını sorsanız size aldıgı nefese kadar söyler hemen hemen acaba bunca insanın pir kabul ettigi bir zatı yegeni neden red eder ? neden amcasından bi haberdir ssonrada ibrahim bey gibi efendiler cıkar yok birinde 10 alim birinde 100 evliya gücü var der sorarmısınız efendiye seyyit hacı mevlüt baba böyle bişe dermi ? demez niye demez biri rencide olur böyle bişe olmus ise bile bunu kendine saklar ve biz cok iyi bilirizki mevlüt baba efendi o mübarek ayrımcı bir insan değildi hic bir evladını torununu diğerinden ayırmazdı hepsi candı cünkü ama simdi bakıyoruz yarıstırmaya kalkan ibrahim beyler var eger biri birşey söyleyecekse bırakın başdaki konuşup sözü bitirsin baki baba efendiyi bende severim bir insan olarak şeyhdir değildir beni ilgilendirmez ama seyyit hacı talip baba efendiye saygızlıgıda görmezden gelemeyiz hayırlı geceler mübarek aylarınız kutlu olsun rabbim daha nice ramazanlara berat lara miraclara bizi kavustursun ...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Yeni iletiTarih: Per Tem 29, 2010 9:25 pm 

elif demirci takma adlı kişi,
Bu son yazınızla sizin kim olduğunuzu iyice anladım.Öncelikle sizin bir amca yeğen arasına girmenizi ve bunları birbirine düşürücü ifadeler kullanmanızı şiddetle kınıyorum.Allah sizi ıslah etsin.''birde sözlerinize dikkat ediniz seyyit hacı talip baba efendinin evlatları acaba nie bilgi vermedi ?''demişsiniz.ya Allah aşkına diyelim ki Rufai babaya kızıp bilgi vermediler.....peki rufai babanın yazdığı, bence kapsamlı ve yeterli bilginin onda birini niye biryerlerde yazıp,insanların hızmetine sunmadılar????? Kurmak istediğiniz o siteye niye malzeme çıkaramadılar.Haci talip babanın bilgisi ve ilminden Başta Baki baba olmak üzere Rufai babalar ancak kısmen istifade edebildiler..... siz zavallılar, ve malesef çocukları yeterince istifade edemediler.şimdi onlara laf söyleme yerine tekrar özür dileyerek , en hafif ifadeyele bir seyyitle aşık atıştırma yerine ona ve okuyuculara hadsizliğinizden dolayı özür yazıp,yazdıklarınızı silerek sizde hem kendinize hem bu formun kıymetli okuyucularına faydalı birşey yapmış olun.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz